Fibromyalgie behandeling

Is er bij u Fibromyalgie geconstateerd? Of heeft u klachten die te maken zouden kunnen hebben met dit chronisch pijnsyndroom? Wilt u iets doen aan de pijn die steeds weer ontstaat of constant aanhoudt? Neem dan vrijblijvend contact op met Njip.nl. Tijdens onze unieke fibromyalgie behandeling lokaliseren we eerst de grondoorzaak van de pijn. Daarna zetten we de Njip Methode in om u zo veel mogelijk en zo spoedig mogelijk te verlossen van de pijn.

Waaraan herkent u fibromyalgie?

Fibromyalgie ofwel FMS is een aandoening waarbij u last heeft van blijvende of terugkerende pijn in uw spieren en bindweefsel. De pijn kan ontstaan door het gehele lichaam op verschillende plekken. Fibromyalgie veroorzaakt ook stijfheid en vermoeidheid. Soms is er een duidelijke reden waarom mensen met pijn leven. In andere situaties is er pijn die moeilijk te traceren is zoals bij fibromyalgie het geval is. Fibromyalgie is een zeer vervelende aandoening maar richt gelukkig geen schade aan in uw lichaam.

Fibromyalgie behandeling

De fibromyalgie behandeling in onze kliniek voor pijnverlichting

De fibromyalgie behandeling in onze kliniek voor pijnverlichting, heeft al vele mensen geholpen om van de pijn af te komen. De behandeling bestaat uit twee gedeeltes. We behandelen mensen met onze Nijpt Methode. Hierdoor verminderd de pijn en wordt in veel gevallen zelfs geheel weggenomen. Daarnaast lichten we mensen in en leren we hen hoe zij zelf op een effectieve manier van hun pijn af kunnen komen.

Voelbaar resultaat in drie tot vijf behandelingen

Tijdens het intake gesprek controleren we de spierfuncties van 120 spieren in het gehele lichaam. De resultaten worden met u doorgesproken en er wordt een behandelplan opgesteld. Natuurlijk vertellen wij u ook wat u precies kunt verwachten van de Njip Methode. Daarna starten we meteen met het verlichten van uw pijn. Al binnen enkele behandelingen zult u merkbaar resultaat behalen. Maak nu direct een afspraak en zorg dat u spoedig pijnvrij bent!

Online Marketing by Gezondheid.mijnthema.nl