Rapid transformational therapy

Rapid Transformational Therapy (RTT) is een snelle therapie die gebruik maakt van een vorm van hypnose met een snel resultaat. Hierbij wordt het beste van hypnotherapie, psychotherapie, gedragstherapie, NLP en neurowetenschap gecombineerd. Het is de bedoeling dat je binnen maximaal drie sessies van je problemen af bent. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van de problemen waar je mee komt.

RTT sessies duren over het algemeen wel langer dan de gewone hypnotherapie sessies. Tijdens elke sessie kun je onverwerkte emoties, angsten, spanning of onverklaarbare medische klachten voelen en direct verwerken.

Rapid transformational therapy om snel van een negatief eigenbeeld en angsten af te komen

Denk jij negatief over jezelf? Ben je (altijd) bang dat je iets niet goed doet en doe je het daarom maar niet? Heb je, onverklaarbare, medische klachten? Ben je onzeker over jezelf of gestrest? Trauma’s en angsten uit het verleden kunnen dit veroorzaken. Net als uitstelgedrag, slecht slapen of teveel eten terwijl je dat helemaal niet wilt.

Ieder mens heeft wel eens negatieve gedachten, maar als je gedachten vaker negatief dan positief zijn heb je een probleem. Negatieve gedachten belemmeren je in je doen en laten. Je moet dus van die negatieve gedachten af zien te komen. Dat kan snel met Rapid Transformational Therapy.

Rapid transformational therapy

Geen eindeloze afspraken

Het is bij rapid transformational therapy niet de bedoeling dat je eerst eindeloos praat over die negatieve gevoelens en angsten. De therapeut laat je met RTT direct ontdekken hoe je via jouw onderbewustzijn en met de kracht van je gedachten, alle belemmeringen uit het verleden kunt verslaan. Als je in een soort van trance bent, sta je meer open voor je eigen gedachten.

De therapeut kan dan, samen met jou, je gedachten onderzoeken en nagaan of deze wel kloppen. Negatieve gedachten kunnen dan direct worden ontkracht. Meestal zijn drie sessies voldoende om jouw problemen uit het verleden te verwerken, maar dat is wel afhankelijk van de problemen die je wilt bespreken.